Jag såg Mamma Mia på DVD igår. Inte min kopp thé! Jag skulle vilja se en riktigt bra film, en sådan som ....Ömhetsbevis! Scenen ovan innehåller några underbara repliker leverererade av en odrägligt överlägsen men charmig  ex-astronaut spelad av Jack Nicholson.

Det är Advent! Umeå studentsångare sjunger Otto Olssons Advent.
Den får jag höra i morgon. Två gånger. Har inte jag ett fantastiskt jobb?!
I dagens SVD skriver etikprofessorn Carl-Henric Grenholm en tänkvärd artikel.
Utse chefer med andra värderingar.
Kanske kan också höga chefer ha andra drivkrafter än att förbättra sin privatekonomi...!
Oj oj! Efter artikeln i lokaltidningen känner jag mig minst sagt förpliktigad att leva upp till min identitet som köpstoppare. Men som tur är har jag aldrig sagt att jag köpstoppar jämt...Eftersom jag tröttnat totalt på att handla mat (men inte äta den) gjorde jag en djupdykning in i frysen i dag. Se, där fanns en utmärkt egenlagad lunchlåda. Den var förmodligen tillgagad någon gång en helt annan årstid för jag hade svårt att identifiera innehållet. Men det var gott och jag mår bara fint så det var säkert nyttigt.

Ris var det i alla fall.

Och så här snygga är vårt fönster nu. Under tältet är de inplastade och på plasten sitter torkad puts som stänkt i olika eleganta mönster. En sak är bra och det är att murarna som håller till alldeles utanför inte ser in. Tror jag. ;-o

Där ute är en!
Nu ska jag ta en liten sväng med dammsugaren och moppen. Sen ska vi se hur snyggt det blir med en adventsstjärna här under tältet....Not....Ska ta och kolla lite i arkivet hur det såg ut till första advent förra året. I mitt gamla hus, utan tält.