Söndagskvällen tillbringades på Långbro värdshus i Älvsjö med födelsedagsmiddag. Godaste maten vi ätit på länge och jättebra service. Ett eget rum fick vi också, allihop.

Sam har fixat frisyren extra fin dagen till ära


Tack, jubilaren, för en jättegod och trevlig middag!

4 kommentarer

britten sa....

25 Oct 2009 23:46

å jag har ännu aldrig kommit mig iväg till Långbro men har vänner som lovprisar stället...vad roligt att ni blev nöjda...

Herta

26 Oct 2009 19:03

Vad vettigt det är när människor fyller år och bjuder in till trevligheter så¨här i hösttid.

Anna smyger in

26 Oct 2009 21:03

Bella då..vilken lyx..va..kan tro att ni hade det härligt..och ett eget rum med..det känns ju alltid så avslappnat då..mmmm maten ser läcker ut..och om du är nöjd..då är det klass..för jag vet ju att du liksom har provat en o annan restaurang :)



Så fin han är sonen..mmm jag ser att han är lik pappa..:) tänk det brukar jag titta på när jag möter familjer..lite var som helst..och man kan ofta se drag av föräldrar i barnen..det gillar jag..mina egna söner här är så pass lika sin pappa..på alla sätt..:)



Min minste son har just klivit in genom dörren ..jag blir så glad då ..lite höstlov är det ju nu..så nu i veckan kommer faktiskt de andra två oxå att trilla in här..



Ha det bäst ..kram från Anna

Anna ..tassar in

27 Oct 2009 21:46

Bella...Fredrik och jag är polare(fast det vet han nog inte)..ha ha..jag har varit med honom på OS i matlagning en gång :)jag har käkat hans skapelser flera gånger..han är mmmmm good.

Kommentera

Publiceras ej