Regnet har inte hindrat mig från att dra på mig gympadojorna och gå ut och gå. I dag tog plastade jag in musiken för säkerhets skull. Vill ju inte att den ska bli fuktskadad.. I dag klarade jag mig dock från de värsta skurarna till skillnad från igår då jag var som duschad med kläderna på efter halva vägen.
Åkrarna är fina nu.

Skogen är härlig.
Den här delen av skogen kallar barnen Harry Potterskogen.
Nu får det gärna bli lite sol igen.

4 kommentarer

Herta

30 Jul 2010 12:56

Förstår inte vad Du pratar om. Här på Öland skiner solen.

Anna ..tassar in

30 Jul 2010 13:57

Åh men du jag blir så glad..för här har du en till som inte räds lite väta..så härliga omgivningar du har..mmm fälten är fina..jag gick igår genom byn..och just tänkte på vetefältens vackra plymer.. det är härligt att följa årstiderna..



Annars fixar jag med en liiiten dvd till ett bröllop..du vet..bästa vännernas dotter gifter sig snart..och då passar ett litet klipp från åttiotalets alla träffar med hela barnaskaran.. :)

Anna.. tassar in....

30 Jul 2010 21:50

Jag tycker om minnet av din mamma..hon verkade veta..hon verkade kunna..för kan man namnet och känner till Salepsroten...då har man koll på det bästa ..då har man fattat grejen med hela det fantastiska växtriket..jag vet att du har en stooor portion av din mamma i dig Bella..grattis :)

Camilla

31 Jul 2010 20:56

Duktiga du! Jag har helt tappat stinget med promenader. Kanske läge att tvinga på sig stegräknaren igen...

Kommentera

Publiceras ej