I dag kom dagen som Klara Underbara väntat på länge. Dags att åka till Sjöstjärnans ridläger som inte precis ligger nästgårds utan strax utanför Ulricehamn. Vi passade på att åka en annan väg hem och hamnade bland annat här..
där det fanns det här fina kondiset som uppfyllde alla förväntingar
gammal trästad från 1600-talet
Halva stan brann upp på 1800-talet, men den andra halvan lyckades man rädda
Någon som känner igen sig kanske?

6 kommentarer

Anki

31 Jul 2010 22:03

Tänk så många träbyggnader och städer som gått förlorade genom bränder. då uppskattar men verkligen de som finns kvar.

Herta

31 Jul 2010 23:29

Men så underbart att ha balkong sådär över vatten som rör sig...om man nu inte är som jag och tappar saker ner för balkongen, alltså det har inte hänt men det kan.

Anna.. tassar in..

01 Aug 2010 21:24

Himmel och plättar..här känner jag väl varje kullersten Bella...så galet glad jag bliiiiir..och Lennarts...mums..men så trevligt..jag smälter..



Du...det är lite härligt där minsann..även om jag sett en annan sida av trästaden heeela veckan..min far är inlagd på lasarettet många besök blir det ju då..men han ser ut att snart får åka hem nu iaf..



Vad glad jag är att du visar mina trakter här Bella..kram på dig för det..

Anna.. tassar in..

01 Aug 2010 21:58

Noop..jag nöjer mig med grannstaden här..på toppen av Höglandet :) där jag bor och trivs så pass..men trästaden är för mig väldigt kär..och jag åker ofta dit..jag har en nära väninna som bor i ett K-märkt hus så charmigt att man svimmar..ja ja..jag vet jag har lätt för att svimma men ändå :)

Librarybeth

02 Aug 2010 16:27

Känns som man sitter med i en frågesport... var är bilderna tagna? I närheten av Ulricehamn? Inte Borås, där har jag bott en gång i tiden. Kaféstaden Alingsås? Näe, rinner det vatten där? Var? Var? Fint är det iaf.

annebelle

02 Aug 2010 16:48

M-mm, frågesport var det här. Eksjö är staden, liten och söt och fin och mysig. Klart värd ett besök.

Kommentera

Publiceras ej