När Lady Gaga sätter sig på scenen och öppnar presenter hon får av sina fans på ståplats är det stort. 13 000 personer sitter och ser på hur hon, uppenbarligen glad, öppnar paketen, kommenterar, sätter på sig tröjan som någon ger henne, leker och sjunger med den lilla enhörningen hon får av någon annan, då förstår man varför hon är så stor. Bästa hittarna, suverän scenshow, pop på mästarnivå - men det som verkligen gör det är publikkontakten. Magiskt! Vilket proffs, vilken glädje, vilken inspiration, vilken förebild för alla dessa unga som uppmuntras att vara den de är och vill vara. Och själv hade jag bästa kvällen på länge, särskilt efter att vi bytt plats med de som ville sitta ner hela konserten.
Bra recensioner överallt, den här i Expressen. HÄR

4 kommentarer

Camilla

01 Sep 2012 14:25

Åh, men åh! En bra konsert är bland det bästa man kan vara med om ju. Konserter blir alltid bäst på ståplats tycker jag. Bra byte! :)
Fortsatt trevlig helg!

annebelle

01 Sep 2012 18:52

Visst är det! I dag spelar Lars Winnerbäck i Linköping, skulle gärna gått på den också! :)

Anna ..tassar in..

02 Sep 2012 18:55

Stefani Joanne Angelina Germanotta..alltså Lady G...ja jag har inte så stor koll..är inte med i dessa toner så mycket som du..men jag förstår att showen innehöll det som träffar som berör och som du säger o menar..utan fansen är man ingenting..det borde alla stjärnor förstå. Javisst skulle man gå mycket mer o på fler konserter..så är det bara.

britten

11 Sep 2012 19:46

Lady Gaga.. YES Winnerbäck...nopp..blir deprimerad av att höra honom ....men han är ganska trevlig in real.....
Hade gära gått på Gagas konsert

Kommentera

Publiceras ej