Den här kakan blev jag bjuden på för ett tag sedan, då med rabarber i. Hur god som helst, lite seg inuti och knaprig på kanterna. Jag gjorde den med körsbär och det tror jag att jag gör om.
image526

125 g smör smältes och får svalna innan man rör ihop det med
2 dl vetemjöl
2 dl socker
1 ägg
1 tsk bakpulver

Degen ska vara lös. Lägg ned den i formen och tryck ned körsbären.

175 grader i 30-35 minuter.

Ät som den är eller gör som vi, omåttliga njutare, servera den med god vaniljglass.

5 kommentarer

Anonym

20 Jul 2007 22:37

GÅTT!!!!

Junitjej

20 Jul 2007 23:21

Kakan ser väldigt god ut!
Jag har inte läst någon Harry Potter - bok alls och jag har heller inte sett någon Harry Potter-film. Vet du om jag har missat något?

annebelle

21 Jul 2007 00:32

Jag läste den första för barnen...Har inte haft lust att läsa någon mer och nu kan de läsa själva.. Filmerna går på DVD här hemma ibland, men de är inte min grej. Så, nej, jag tror nog inte att du missat något.

Kjellinskan

21 Jul 2007 08:54

Jädrar vad gott det såg ut! :) Ska absolut prova den med rabarber. Man kan säkert ha blåbär i också då det blir säsong för det, tror du inte?!

annebelle

21 Jul 2007 13:36

Blåbär blir säkert bra!

Kommentera

Publiceras ej