EU-valet är jätteviktigt. Men själv är jag upptagen med trädgårdsvalet. Eller valen. Hur ska man kunna välja när varje val innebär att man väljer bort något annat? Hur ska man kunna ha något annat än beslutsångest?

Skiffer i oregelundna former är snyggt. Bild från odla.nu

Men det är gatsten också. Bild från GP.
Kanske kan vi ha både ock..?

5 kommentarer

Anna

31 May 2009 15:45

Men människa vilken god smak du har..jag bara njuter av dina spekulationer ...det kan bara bli bra Bella..det kan bara bli bäst..lyckliga du som har sådana angenäma val att göra..psst..gatsten är så galet snyggt så det är bara inte sant..eller jo det är det..riktigt sant är just vad det är..

Mimmi

31 May 2009 20:54

Kankse inte gatsten + skiffer men skiffer och gjutna småplattor som byasten kanske gångar i skiffer med kant av byasten och samma på altanen fast en bredare kant där....lite av varje från två goda ting!!

C a m i l l a

31 May 2009 21:01

Skiffer var suuuperfint! Trädgårdsplanering vs EU-val... ja, planeringen skulle vinna även för mig. Jag är så himla oinsatt i EU-parlamentvalet att jag inte röstar.

britten...

01 Jun 2009 09:29

åååå jag vill också ha sten i en gång på gården..försöker övertala min kärlek.....snyyyyyyggggtttt...

Ingrid E

02 Jun 2009 12:14

Hoppas att du röstar i EU-valet. Det är viktigt val. Hoppas att Piratpartiet blir stoppat eftersom de bl a la ut bilderna på de mördade barnen i Alvesta o vägrade ta bort bilderna trots föräldrarnas vädjan.

Kommentera

Publiceras ej