I kväll beger vi oss till Fårö. Äntligen är det dags för oss att åka på semester och det ser ut som om det inte (bara) ska regna. Det brukar dessutom vara finare väder där ute i Östersjön. Vi åker nattfärjan, det brukar funka bra, man kommer fram en helt vansinnig tid men om vi bara sover några timmar när vi kommer fram så är det helt ok.
Så i dag packas det och städas det och tvättas det. 5 personer behöver ha med en del grejer och så är det ju mycket roligare att komma hem till ett fint och städat hus.
Det är fint väder i dag! Blir det så här så får man vara nöjd...
När vi kommer hem ska vi ta tag i husofferter och sådant på allvar. I september får vi tillgång till tomten och kan börja byggprocessen. Så spännande!
Här kommer några bilder från Koh Fårö:
image544
Mannen och Hunden på Langhammars
image545
Också Langhammaren
image546

image547
Baksidan av stugan
image548
Hit blir det nog en eller annan utflykt: DBW i Visby.
image549
En och annan dag på stranden vill vi också ha!


Igår lämnade vi måloeriet och åkte vi till Stockholm. Och det gjorde vi så rätt i. Massor med turister och det tycker jag är så kul. Att se stora sällskap med kineser och spanjorer cykla omkring på likadana cyklar (kanske kom de från något kryssningsfartyg?) med kamerorna i högsta hugg gör att man ser på huvudstaden lite grand med deras ögon. Plötsligt känns stan ny och spännande. Lunch på Pizza hut känns inte alls så vardagligt och fika på NK känns (alltid) underbart. NK har godaste brödet i stan tycker jag, vid sidan av Riddarbageriet. Men fikabröd är NK bäst på.
Jag lyxade till det och köpte ett par snygga örhängen på Lapponia i Sturegallerian. De andra shoppade lite kläder och småsaker. Vi är inga stora shoppare helt enkelt.

image540

image541
Ibland är det gott med pizza.

Och i dag har det varit en mellandag med diverse jobb och plock här hemma. Bland annat har vi kört bort en massa trädgårdsavfall i den här:
image542

Vädret har varit riktigt hyfsat, ganska varmt och i alla fall inte regn. :-)