Dramatisk himmel över Nyköping. Fotat av Klara Underbara.
Igår blev det snöstorm och det gick i 45 km/tim hem på en oplogad landsväg genom Sörmland. Uow! Inte mer nu, tack. Snön ligger kvar ännu även om det töar och är undansmält på vägarna.
Nästa vecka ska det bli 5-10 plusgrader och i natt ställer vi om klockorna till sommartid. Nu vill jag ha VÅR!

Sådan här Snö är fin och vårig, tycker jag. Hittade armbandet på Ålle häromkvällen och det kunde jag inte motstå.

recepten.se har många användvara recept. I dag ska vi bjuda på middag och det är inte alltid lätt att hitta på något, men med hjälp av nätet brukar inspirationen komma. Nu ska jag baka kladdkaka med kokostosca. Till middag blir det Wallenbergare på fisk med färsk pepparrot. Hoppas det blir lika gott som det låter.


Klara har fotat och gjort collage. Här är ett studium av vår fina gosiga vakthund Jackson.

Mina fina påskägg. Kvistarna är körsbär.

Påskliljorna gillar läget. Snö, minusgrader och i dag sol.

Åkte till Stockholm och åt middag på vietnamesiska Noodle house. Dessa sommarrullar är UNDERBARA. Vi åt ett par förrätter var, de är suveränt goda och man blir precis lagom mätt. Namnet är lite missvisande; nudelrätter finns det bara två och restauranten är mest känd för helt andra rätter än nudlarna. Det är svårt att fota mat! Den här bilden tog jag, Klara hade fått till den mycket bättre..

Här kommer receptet på Tårtan med stort T, den är verkligen något extra.

Den här lediga dagen har jag ägnat åt städning. Big time. Nu skiner det som en sol här hemma. Tyvärr är Jackson värsta levande grustaget så dammsugaren får gå varm om det ska hålla i sig...
På eftermiddagen hade jag tid på Hälsomagasinet. Jag skulle göra en uppföljning av träningen jag ägnat mig åt ganska
flitigt  de senaste månaderna. Jag satt där och väntade och inget hände. Dubbelbokning! Jag fick åka hem igen. Jag finner mig rätt så lätt i sånt, men jag tycker det är trist att inte ens få en liten ursäkt och ett försök att ställa allt tillrätta.
Igår var det Marie Bebådelsedag och våffelfest efter kyrkan. Passade på att gå en runda på kyrkogården och beundrade murarna.

Visst är de konstverk!

Utsikten till och från kyrkan är fri sedan vi fick lov att ta ner några ståtliga men murkna askar.

Imponerande stubbe. Det går fort att fälla ett träd men det tar lång tid för det att växa. Det gäller det mesta...Det går fort att riva det som är tidskrävande att bygga upp.

Sam's födelsdagstulpaner har slagit ut. De får mig att tänka på vallmo på Fårö.
Och i dag  var det vinter igen.