Hemma igen efter ett intensivt adventsfirande i kyrkorna. Det har varit underbara timmar men nu är jag rätt utpumpad och har kraschat i soffan. Men maten är på gång och är det något som kan få upp mig på benen igen så är det mat.
Igår var vi i Uppsala och där var det jättefin julmarknad.

Domkyrkan är ändå....Domkyrkan. Här framför var det ponnyridning och diverse försäljare och djur att titta på.


En liten till synes mycket glad gris som var i en inhägnad tillsammans med kaniner, en hund och några långfjädrade höns med skojiga frisyrer.

Mitt på Stora torget stod den här snyggingen, ett ton Ardennerhäst vid namn Jack. Hur underbar som helst! Vem vill inte ha en ardenner?! Jag vill!! Jack skulle dra Uppsalas lucia med tärnor som precis skulle krönas. Jack brukar jobba i skogen runt Uppsala och Stockholm (såg honom på Danderyds hemsida!) och i Engelska parken i Uppsala.

Alla ville hälsa på Jack som tålmodigt stod och lät sig klappas, fotas och beundras. Den här lilla hunden var minst sagt angelägen att hälsa. Kolla in hovarna.


Hunden och grisen tigger, jag vill ha en gris också!

Vi tog en snabb måltid på Little Italy på Svavagallerian. Inte världens bästa restaurang i min smak men miljön är häftig. Konstigt, nu när jag bor i Nyköping känns Uppsala så stort! Tur att man kan åka bil. :)