Jackson sover gott i väntan på middagen.

Ugnsgratinerade tacos med fetaost efter inspiration från www.raboff.com. Jättegott.

Sams tapeter är snart uppe, han har valt dem själv.

Jag är jättenöjd med spottarna i trappan. Förut var jag lite orolig för de stora fönstren, att det skulle kännas ovant och oskyddat men de är underbara.

Häromdagen, på väg till Uppsala, stannade vi och åt och gjorde några ärenden i Stockholm. Hittade en perfekt parkering vid slottet, alldeles nedanför slottsbacken. När vi skulle åka vidare var vi instägda. Det skulle bli en konsert med någon militärmusikkår och TV var där. Just nu avslutades sändningen med konserten på TV....Vi fick i alla fall trixa oss ut genom att passera massor med militärpolisbilar, genom de trånga gränderna i Gamla stan där massor av turister strosade omkring. Kändes lite spejsat.
Vi åt Dim Sum på Aroydee på Stora Nygatan. Man beställer genom att fylla i ett papper utifrån bilder i en pärm. Jättegod mat och mest kinesiska sällskap.
Just nu lyssnar jag på Leif GW Perssons Den som dödar draken uppläst av Peter Andersson. Grymt underhållande och spännande. Antihjälten kommisarie Bäckström är bara så fullständigt gräslig och ändå ett charmtroll.
En hel del hemifrån nu, men det börjar bli klart. Nästan. I alla fall nästan nästan.

Plastic!

Panelgardiner eller lamellgardiner??? Kolla in Gobi därute.

Här ska det bli lammeller i alla fall. Trivs jättebra med fönstren, gränsen mellan ute och inne suddas ut..

Under trappan bor det marsvin. Kanske skulle man ha något som samlar damm däruppe i fönstren...Nej, tror inte det.

Vi valde bort en del vitvaror som följde med huset och tog Electrolux istället. Med kolsyrat vatten ur kylskåpet och is ur frysdörren. Jag älskar vattnet och vi slipper släpa hem flaskor.

Cowboysoppa med köttfärs, stora vita bönor och paprika.

Där ute pågår utgrävningar. Typ.

Högt uppe. Nu är det klart, varje bit på plats.

Det känns redan länge sedan vi plockade hallon.

Slutet på juli. Vi tog en paus från flytten och städningen och åt lunch i hamnen. Det var en av de varmaste dagarna. I morse var det bara 6 grader. igår började skolan. Hösten har börjat komma.