image694
Vildvin täcker askens stam och muren på kyrkogården vid Gryts kyrka. Avlövningen är tidig i år.

image695
Vilka färger!
image696
Islänningar vid Grytsbergs säteri
image697
Och en arab
image698
Sol och hög klar luft
image699
Middag på vår nya favorit av thairestauranger; Lemon Thai i Kungens kurva.
image700
Garlic Prawn som smakar som i Thailand
image701
Nudlar!
image702
Den här perenna växten luktar underbart, man nästan svimmar när man går förbi...
Någon som vet vad den heter?

Den här fina söndagen börjar lida mot sitt slut...Liksom september månad. Nu väntar oktober och den är okej, men sedan...mörker och dimma, åska och drivis... Ta mig till solen och värmen! Men i år ska vi vara hemma i vinter...Men dagar som i dag kan man leva länge på.
När vi åkte hemåt började det regna och mörkna, nu väntar en omgång tvätt och sedan Sopranos. Och i morgon är det jobb igen.

Vaknade i morse av att regnet smattrade hårt mot rutan och det blåste så mycket ute att jag inte hade någon lust att gå ut och hämta tidningarna. Tänkte också på brudparet som skulle vigas på eftermiddagen, det är inte kul när det är sånt här väder. Jag åkte iväg och jobbade, fick ta det lugnt på vägen för det var så mycket vatten på vägbanan. Regn hela dagen...Så iväg till kyrkan på eftermiddagen, när jag parkerade bilen höll det uppe  och när vi kom ut ur kyrkan efter vigseln sken solen! Kvällen blev strålande så brudparet kunde sitta i den hästdragna vagnen utan att bli dyngsura på väg till festlokalen. Själv åkte jag till gymmet och körde ett stryketräningspass. Ingen träningsvärk mer nu, hoppas jag.

I dag har vi bestämt var på tomten huset ska stå. Mitt på  tomten blir det, gavelställt eftersom tomten är lite avlång. Det börjar bli spännande...Ansökan om bygglov går iväg i dagarna och om allt går som beräknat ska husets ytterväggar och tak komma i mars. Inflyttningsklart i juli. Känns långt borta men tiden går fort...

image692
Mellan Linudden och Örstigsnäs ska vi bo, 6 km från centrum.
image693
En cykeltur på 5 minuter bort ligger Strandstuviken med sin långgrunda strand.