Tänkte jag skulle ge Santa Baby lite julklappstips i all blygsamhet. Efter att ha sett den snygga lampan från Flos på Görvälns slott i lördags kan jag bara inte släppa den. Vad är detta för ha-begär som smugit sig in i mitt liv??? Jag som brukar vara så...modest. Lyssna nu på Eartha Kitt och kolla in de snygga lamporna.
Svart, högblank, modernistisk med stuckatur på insidan.
Eller en i matt guld...Hmm, Santa Honey, hurry down the chimney tonight...
Snygga svarta, släta lampor med stuckatur på Görvälns slott. En sådan här vill jag ha!
Fin miljö, varmt och skönt medan snön yrde utanför.
Snygg mat!
Igår åkte vi till Österplan för att tömma det allra sista. Flera har hämtat hem möbler och grejer, vi har kört till auktionsverket och loppis, sålt på Blocket och Emmaus har hämtat flera lass. Ändå så blev det en fullastad stor släpkärra full igår och en bil packad till bristningsgränsen. Men nu är det tomt. Halv tre på natten var vi hemma.
Hit flyttade mamma och pappa 1994. Från ett stort hus tog de med sig det mesta. Tack vare stora ytor och flera förråd fick alla grejor plats. Vi bodde några år i samma hus men i en annan lägenhet förstås. Här känner vi oss hemma, barnen har vuxit upp här och bättre läge i stan får man leta efter.
Till sist var det tomt.
Bara några saker...
Lollo hittade bland annat en fez. Znyggt!
Vi "firade" med att ta en paus på Hodja på Sysslomansgatan. Turkisk meze i jättemysig miljö. Kändes helt rätt att slå på lite stort och skåla för den tid som varit.
Så till kyrkogården i mörker.
Snön lyste upp.
Till sist var vi färdiga. Lägenheten och förråden var tomma. Jag känner mig också ganska tom. Föräldrahemmet är borta.