Att blogga eller inte blogga - det är frågan. Jag har bestämt mig vid ett par tillfällen att sluta, men just när jag bestämmer mig slås jag av en plötslig blogglust som blåser bort bloggtorkan som uppstår däremellan. Läser allt färre bloggar också. Men en del...Här kommer några:
www.bloggardag.blogspot.com Alltid arg. Ibland håller jag med, lika ofta inte. Härligt ärlig och orädd. Lite cynisk också.
www.elsa.elle.se Jag gillar Elsas stil. Just nu verkar det vara party hela tiden och det är väl kul? Och så gillar hon ostron.
www.homesweethomesweden.blogspot.com Just nu är Desiree i Kalifornien. Där tillbringade jag några veckor runt jul och nyår 1986-87 och tänkte att jag snart skulle åka tillbaka. Det har jag inte gjort ännu men tack vare Desirees blogg får jag uppleva mycket av den här fantastiska staten igen.
Så brukar jag förstås kolla bim, pyrobritt, dubbelörnen och camillas dagar också. Och herta. Några styrketräningsbloggar och så har jag säkert glömt någon. Nu har Klara bokat in en familjedate då vi ska se Twilight. Whoho, hoppas jag håller mig vaken.