image1076
Här är de röda takpannorna!
image1077
I dag var det blått, blått.
image1078
Nya hus kommer efter hand. Vi anmälde oss till tomterna närmast sjön men fick ingen av dem. Vår tomt ligger ganska högt och vi kommer att ha två hus mellan oss och sjön. Men vi har placerat huset så att vi ska få utsikt och vi valde också ett tvåplanshus för utsiktens skull. Nu är vi ganska glada att vi fick den tomt vi fick. Högt är bra. Den har varit väldigt lättbyggd, vi har bara behövt jämna av den jämfört med många andra tomter där man fått använda stora mängder fyllnadsmassor. Och det är dyrt!
image1080
Utsikt från vårt tak.
image1081
Taket är färdiglagt. Tänk nu bara till vit puts, grå dörrar och fönsterbågar och stuprännor i zink. Och en trädgård....
image1082
Här ska trappen gå upp. Och så ska det vara öppet här mellan våningsplanen. Scrolla ned och titta hur det ska se ut när det är klart...


Det roligaste med Oscarsgalan tycker jag är att se på bilderna på de bäst klädda, nej, jag menar sämst klädda på People magazines hemsida.
Här är några riktiga fullträffar genom åren:
image1072
Demi Moore. Fantastiskt!
image1073
Celine Dions desginer hade också kul
image1074
Gwyneth Paltrow alias Morticia Adams
image1075
Men Björks uppenbarelse i den döda svanen är bara för söt..
I kväll när jag åkte till bygget i regnet hade takpannorna kommit upp. Vi har valt röda. Nästan alla som bygger moderna hus tycks välja svarta eller gråa takpannor, men vi tycker att det mjukar upp lite och ger lite värme med rött till det ganska strikta huset.
Jag är så glad nu över alla bilder vi tog i visningshuset i Västerås. Det är sålt nu, annars hade vi åkt dit och tittat igen. Man glömmer lätt detaljer och så vill jag uppleva känslan i huset igen. Så här kommer några bilder igen. I know, jag är lite tjatig...
image1068

image1069

image1070

image1071