Här kommer några bilder från min tillvaro just nu.I love horses! Så skrev jag överallt när det begav sig, obs engelskan, den var ganska nyinlärd och horses var verkligen intresset nummer 1. Jag är fortfarande otroligt svag för hästar. Igår vann favoriten, världens bästa kallblodstravare sitt sista lopp innan han går i pension. På nyårsafton fyller han 16 och då säger reglerna att man inte får tävla mer. Pensionen lär väl bli rätt fylld av avel, skulle jag tro. Hoppas han får kul och inte behöver kuska runt så mycket i fortsättningen.

Järvsöfaks. Snygging!
Märkliga saker händer. Jag såg att Tony Soparano blivit militär. :-o Jag fattar ingenting! Hur ska man kunna ställa om sig så att maffiabossen Tony inte längre finns och blivit en annan figur? Titta här.

Det ser ju var och en att det är Tony. Mig lurar han inte!
Det här är en av mina favoritscener från film. Tom Hanks rollfigur är döende i AIDS och spelar Giordanos aria La Mamma morta framförd av Maria Callas för sin advokat (Denzel Washington) som på frågan ovan svarar "I am not that familiar of opera". Många ger inte opera en chans. Synd. Så mycket känsla och skönhet och drama i några minuters musik...