Jo, man mår allt bättre när det äntligen börjar likna vår.
Branford Marsalis och Terence Blanchard. Så bra!
Tittar på bilderna från Thailand där det regnar och havet är sjövilt och folk måste evakueras. Vilken osannolik tur vi hade som var där när det var underbart väder. Nu håller vi som bäst på att fundera vad vi ska göra i sommar - förutom att bygga garage och fortsätta anlägga tomten, då. ;-) Och ta hand om Ozzy förstås. Många härliga promenader ska det bli i alla fall nu när istiden äntligen släpper greppet. Med bra musik i lurarna.
Billy Paul med Elton Johns Your song. Rätt annorlunda jämfört med orginalet som jag lyssnat på ungefär en miljon gånger under åren och ändå inte tröttnat på.
Ozzy väzer så det knakar. Han är nu 9 veckor och är både större och tynger än när vi hämtade honom för en dryg vecka sedan.
I dag sken solen lite blekt när vi åkte småvägarna genom Sörmland för att så småningom komma till en av de vackraste platserna jag vet: Gåsinge kyrka. Vad mötte mig där om inte årets första scilla i blom.
Lycklig, lycklig!
Efter kyrkan och våffelfest åkte vi på en liten runda. Bland annat tittade vi på fjordningarna på Taffsnäs där man haft ridläger sedan 1963.