och det blåser ordentligt. Palmerna vänder sig åt ena hållet och det är ovanligt tomt i solstolarna runt poolen. Själva har vi inte tagit oss ut än i dag. Tagit det lugnt i lägenheten med frukost och läsning och barnen leker med varann och har det kul. Man får helt enkelt lägga bort stressen att hela tiden göra något, vi har ju semester

Igår kväll tog vi taxit till Patong och matmarknaden där. Enkla restauranger med färsk (en del levande) seafood. Vi åt prawns i olika former. Så gott! Och vilket folkhav, det är ganska underbart faktiskt. Det enda som är lite jobbigt är att det går runt folk och säljer saker medan man äter. De har det nog inte så fett och man får lite dåligt samvete där man sitter och inte behöver oroa sig för något annat än möjligen kalorierna i glassen som man ska ta till efterrätt. En del tiggare finns det också.

Efter middagen  gick vi Bangla road till Beach road. Vilket osannolikt hålligång på Bangla. Fina transvestiter såg vi. På Beach road är det lite (läs mycket) lugnare även om det är fullt med folk och musik där också. Så tog vi en tuk hem och satt på verandan en stund innan vi somnade gott i våra sängar.

1 kommentarer

Bim

29 Jan 2007 20:26

Matmarknaden var vi faktiskt aldrig på. Var ligger den?

Kommentera

Publiceras ej